Rádi vás vilou Tomáše Bati provedeme. Prohlídkový okruh je veden historickým přízemím vily, délka výkladu je cca 60 minut.
Prohlídky jsou určeny skupinám do 30 účastníků. Minimální počet návštěvníků je 15 osob. Cena pro veřejnost je 300,- Kč za osobu. Senioři, děti od 7 let včetně studentů 200,- Kč. Prohlídka vily T. Bati je vhodná spíše pro starší děti od 12 let.

Prohlídky se konají pravidelně, vždy první neděli v měsíci od 11:00 hod. Termíny pro rok 2024:
7. 1. (obsazeno), 4. 2. (obsazeno), 3. 3. (obsazeno), 7. 4. (obsazeno), 5. 5. (obsazeno), 2. 6. (obsazeno), 4. 8., 1. 9., 6. 10., 3. 11., 8. 12.

Na prohlídku se prosím rezervujte el. cestou na adrese sekretariat@batova-vila.cz nebo pomocí tlačítka „mám zájem“ níže. Po potvrzení rezervace na konkrétní termín Vás požádáme o uhrazení vstupenky, kterou si objednáte na e-shopu NTB:

vstupenka dospělý

vstupenka senior / student

Do poznámky ve své objednávce prosím uveďte termín, kdy jsme Vám potvrdili rezervaci. Uhrazené vstupenky nevracíme, ale můžete změnit rezervaci jména i termín. Děkujeme.

Společné komentované prohlídky Baťovy a Zikmundovy vily se budou konat pravidelně v hlavní turistickou sezonu během jara a léta každou poslední sobotu v měsíci. První komentované prohlídky v letošním roce jsou naplánovány na sobotu 30. března 2024. Jednotnou vstupenku na prohlídku obou vil zakoupíte na webových stránkách Zikmundovy vily (www.zikmundovavila.cz).

Termíny společných komentovaných prohlídek: 30. 3., 27. 4., 29. 6., 27. 7. a 31. 8. 2024

Začátky prohlídek:

Baťova vila: 10:00 a 12:00

Zikmundova vila: 10:00, 12:00 a 14:00

Vstupenku na společnou komentovanou prohlídku koupíte zde: Zikmundova vila

mám zájem

Prohlídky
Baťovy vily

Navštivte jedinečné místo, kde se svou rodinou žil podnikatel a vizionář Tomáš Baťa. Vila Tomáše Bati je významným místem uprostřed Zlína. Dodnes je v ní zachována energie jejího majitele a pro mnoho návštěvníků je inspirativním místem.

Prohlídku je nutné předem objednat na adrese sekretariat@batova-vila.cz, nebo telefonicky na čísle +420 605 459 181.

Průběh prohlídky

Na návštěvě
u manželů Baťových

Prohlídkový okruh začíná v obývacím pokoji manželů Baťových, následuje návštěva proslulé šéfovy kanceláře, poté návštěva knihovny, pánského salónku a balkonu s vitrážemi. Prohlídka je obvykle ukončena v jídelně, kde je zároveň představena kuchyň, zimní zahrada a areál se zahradou v okolí a domem zahradníka.

Prohlídka je doplněna také příběhem Tomáše Bati, jeho firmy a rodiny. Dozvíte se také o významných osobnostech, které vilu navštívily, nebo se podílely na rozvoji fenoménu Baťa.

Podpořte
Nadaci Tomáše Bati